Dacă vrei, poți!

Șampon și Balsam pentru Păr Vopsit

0

sampon si Balsam pentru Par VopsitSuntem mereu în căutarea unui produs de înfrumusețare mai bun, mai complex, mai potrivit nevoilor noastre.

Până acum câteva luni foloseam în materie de șampon Matrix pentru păr vopsit sau Matrix pentru volum. Eram mulțumită de el, însă pe lângă șampon foloseam și o mască pentru hidratare și regenerare, întrucât părul meu rebel era cam greu de calmat fără o mască hidratantă.

Am decis să experimentez și după ce am studiat puțin piața, am decis să încerc șamponul Bed Head – Colour Goddess de la TIGI. Primul contact cu șamponul a fost mirosul, intens, dulce, nu reușeam să găsesc exact aroma pe care o emana. Într-un final mi-am dat seama că mirosea intens a caramel, miros care persistă două-trei zile după spălare.

Șamponul Bed Head – Colour Goddess de la TIGI e perfect pentru părul vopsit. Cu o infuzie de vitamina B5, vitamina E, ulei de migdale dulci, ulei de cocos și cheratină șamponul oferă părului vopsit hidratarea de care are nevoie, îl hrănește și îl face mai sănătos și mai strălucitor. Culoarea părului vopsit persistă mai mult timp, gradul de deteriorare fiind de asemenea diminuat.

Părul rebel sau uscat, rămâne hidratat și calmat, după uscare putând fi aranjat doar din perie, fără a mai fi necesar vreun efort suplimentar. Uleiurile din compoziția șamponului acționează asupra firului de păr, îl lasă mai moale și mai ușor de coafat.

Consider că acest șampon este potrivit nu doar pentru părul vopsit, ci și pentru părul rebel, deteriorat și greu de coafat, întrucât după spălare nu mai este necesară aplicarea vreunei măști pentru hidratare și calmare.

Atenție!!!!! Mirosul de caramel dă dependență!

Chiar dacă nu e necesară aplicarea unui balsam după folosirea acestui șampon, am decis totuși să achiziționez și un balsam Bed Head – Colour Goddess de la TIGI. Același miros persistent și plăcut de caramel, aceeași compoziție complexă cu un număr mare de uleiuri și vitamine, toate conferă balsamului de păr atributele pe care le deține și șamponul.

Balsamul Bed Head – Colour Goddess de la TIGI hidratează, calmează și conferă strălucire părului vopsit, rebel sau deteriorat. Îl recomand cu multă încredere, atât pentru mirosul minunat, cât și pentru modul în care acționează asupra părului.

Mix-ul Șampon Bed Head – Colour Goddess și Balsam Bed Head – Colour Goddess de la TIGI, e perfect pentru părul vopsit, aspru, rebel și/sau deteriorat. Recomand cu încredere atât balsamul cât și șamponul, pe care le găsiți în magazinele cu produse profesionale pentru saloane.

Leave a Reply