Dacă vrei, poți!

Să fim copii în fiecare zi!

0
Posted in Articole By admin

Sinceritatea, sufletul deschis şi puterea de a te bucura de cele mai neînsemnate lucruri, astea-s semnele că mai ai încă, un suflet de copil inocent.

Când eram mici, vroiam să creştem, să facem lucruri care le erau permise doar adulţilor şi să părem mai “importanţi”. Ce n-am da însă azi, pentru încă o zi de copilărie, de inocenţă pură, fără grija zilei de mâine şi fără gândurile care ne-apasă zi de zi.

Măcar o clipă să mai fim copii!

Nu ştiu de-i bine sau rău, dar ştiu sigur că încă mai trăieşte-n mine un suflet de copil ce nu poate-nţelege la ce te ajută orgoliul, cum poate fi productivă încăpăţânarea sau cum te-ajută să progresezi invidia. Dacă am putea trece peste orgolii şi invidie, dacă n-am mai fi atât de încăpăţânaţi, am putea colabora mai uşor şi cu siguranţă am fi mai productivi.

Ce-ţi face sufletul de copil sa jubileze?

O reuşită cât de mică, o oră de zumba, o apreciere din partea persoanei potrivite, o carte bună sau o ieşire în natură. Fiecare avem activităţi care ne ajută să fim mai impliniţi cu noi înşine şi care bucură copilul din noi. Oricât de obosiţi, grăbiţi şi ocupaţi am fi, să ne facem timp şi pentru noi, că pentru alţii avem mereu.

În haosul de azi, nu-i uşor să-ţi faci timp şi pentru tine, dar e vital! Nu vreau să ajung un adult îngrijorat, supărat şi încruntat, care să nu se ştie bucura de cele mai simple lucruri, vreau să păstrez copilul din mine aşa cum e, inocent şi pur, atât cât voi putea.

Să nu fim copii doar 1 iunie, să fim copii în fiecare zi!

Leave a Reply