Dacă vrei, poți!

Rochie made by Laura Ciobanu

2
Posted in Fashion By admin

Dacă ești fată, imposibil să nu știi cât e de dificil să găsești rochia potrivită pentru nunțile prietenilor tăi. Ca de obicei, totul a început cu căutarea prin magazine a unei rochii potrivite, care să nu semene cu nimic din ceea ce ai mai văzut la alte nunți sau la prietenele tale, că doar îți dorești să fii unică, nu?! Bineînțeles că da!

Ș-atunci să purcedem prin magazine cu rochii pentru nuntă (nu de mireasă), care în Oradea sincer, sunt destul de puține și cele cele care sunt au o gamă redusă de modele și multe din ele sunt kitchoase, fără pic de stil. Și când ai terminat de colindat toate magazinele și n-ai nici cea mai vagă idee cu ce să te-mbraci pentru că n-ai găsit nimic pe gustul tău, și pentru că ai nevoie de S/XS sau 34 ca mărime și bineînțeles că nu găsești, te reorientezi, și cauți pe cineva care poate să-ți facă o rochie care să-ți placă, să te avantajeze și să fie.. Unică!

Amalia&Ionut 1050

Zis și făcut, am luat legătura cu Laura Ciobanu – designer orădean -, de la care îmi mai achiziționasem la un preț decent o rochiță office, dintr-un material care nu știe ce-nseamnă verbul ”a se șifona”. Mi-am făcut o programare, care trebuie să fie făcută din timp dacă îți dorești să se poată ocupa de tine așa cum se cuvine.

A-nceput episodul cu căutarea materialului, cum ziceam trebuia să fie unică rochița, am căutat mult, și am concluzionat că și aici, gama de materiale din care poți alege e puțin cam limitată. Am găsit în final un voal de mătase și un brocart argintii cu auriu, pe care le-am achiziționat rapid pentru a fi sigură că nu rămân fără ele.

Laura mi-a propus un design care s-a potrivit de minune cu materialele alese, pe care bineînțeles că le-am ales/găsit împreună pentru că asta-nseamnă să fii ajutat de un specialist, vine cu tine să vadă materialele și să-ți spună dacă se potrivesc modelului pe care-l dorești.

Pentru cei care se gândesc că n-au bani să plătească un designer ca Laura Ciobanu să le gândească/lucreze o rochie, țin să vă spun că manopera și tot ceea ce a implicat crearea rochiei n-a fost mai mult decât la alte croitorese care nu te ajută să-ți găsești materialele și nu știu să-ți facă un model care să te avantajeze.

Mulțumesc Laura Ciobanu pentru experiența frumoasă și pentru rochița superbă!

2 Responses to “Rochie made by Laura Ciobanu”
  1. Ioana S

    It looks great on you, dear! 🙂

    • admin

      Thank you! 😉

Leave a Reply