Dacă vrei, poți!

Review Rimel Giordani Gold Lash Panorama

5

Ce aștepți de la un Rimel bun?

În general, aștepți să le facă pe toate, să alungească, să curbeze, să îndese, să separe genele, întru-un cuvânt, să facă minuni! Minuni!

Am găsit ceva ce mi-a depășit întru-totul așteptările și am considerat că-i necesar să-mpărtășesc descoperirea cu voi, pentru a nu fi egoistă, și pentru că și mie-mi place să aflu despre produse noi care-s gata să satisfacă până și cea mai pretențioasă clientă.

Când am desfăcut rimelul, trebuie să recunosc că n-am fost surprinsă, mai mult dezamăgită aș zice, și asta datorită periuței. În ceea ce privește periuța rimelului sunt cam conservatoare și îmi plac cele cu perii mari (old fashion), și asta deoarece am folosit câteva modele de la L’oreal cu perii de plastic, mai scurți (la prețuri destul de mari) și am fost complet dezamăgită, fapt pentru care am decis să rămân la rimelul old fashion.

M-am hotărât totuși să-l încerc, să-i dau o șansă dacă tot l-am comandat. N-am avut nici cel mai mic regret, e perfect! Alungește, curbează, definește, nu încarcă, e rimelul perfect.

Pentru a nu crede că vă induc în eroare, menționez că nu-s tocmai novice în ale make-up-ului și până să descopăr Rimelul Giordani Gold Lash Panorama – Oriflame – am fost fanul rimelurilor de la Maybelline de la care am folosit – Falsies Volum Express, The Colossal Volum Express și în final m-am îndrăgostit de The Colossal Volum Express Smoky Eyes, la care n-am de gând să renunț, însă îl voi combina cu noua dragoste în materie de Rimel Giordani Gold Lash Panorama.

În ceea ce privește prețul Rimelului Giordani Gold Lash Panorama – Oriflame, acesta e 40ron fără reducere și mult mai accesibil la reducere, undeva în jur de 22-27ron.

Contactați-vă de urgență reprezentantul Oriflame, iar dacă n-aveți unul vă pot ajuta cu drag.

5 Responses to “Review Rimel Giordani Gold Lash Panorama”
 1. Renata

  Cred ca-l voi incerca si eu :-D!

  • admin

   Astept sa-mi spui impresii! 🙂

 2. Eliza

  Mda…l am cumparat pur si simplu din curiozitate, sa fiu sincera, am dat 20 lei pe el datorita periutei bogate.
  La inceput, am fost dezamagita, vorba fetitei mele, mami, nu ti face nimic la gene rimelul asta, insa dupa cateva aplicari, genele arata fabulos, wow!
  Imi place ca imbraca genele atat de natural parca n as avea deloc rimel, genele sunt matasoase, nu curge, e rimelul perfect pentru mine@
  Bravo, Oriflame, pentru mine acest rimel este mult mai bun decat Colossal si sunt foarte pretentioasa, aproape ca niciun rimel nu m a multumit pe deplin ca acesta@@##

  • admin

   Dragă Eliza, mă bucur că ți-a plăcut la fel de mult ca mie.
   Într-adevăr e un produs bun 🙂

 3. Andreea

  E demential! Fetele mele erau convinse ca mi am pus gene!

Leave a Reply