Dacă vrei, poți!

Reduceri 2014

0
Posted in Fashion By admin

Oficial sezonul de reduceri (la raionul de îmbrăcăminte în special) începe în 15 ianuarie  a fiecărui an, însă unele branduri au dat deja startul sezonului de reduceri.

Atât în ianuarie 2013 cât și anul acesta în 3 ianuarie Zara, Bershka și Stradivarius, au anunțat în online că s-a dat startul reducerilor. Astfel, chiar dacă reducerile mai substanțiale vor începe abia prin februarie, e bine să vă plimbați prin magazine, sigur găsiți ceea ce vă doreați de ceva timp la prețuri mai bune.

Enjoy your Happy New Year and Shopping time on Sheinside

Cu siguranță voi profita de sezonul reducerilor, astfel cum am făcut-o și anul trecut și am fost extrem de mulțumită de ofertele afișate de magazinele din Forum Ungaria (aceleași brand-uri ca la noi dar cu prețuri mai accesibile). Prin urmare, se va repeta și anul acesta aventura de shopping în Forum Debrecen împreună cu fetele. Știu că veți zice că n-are sens, că doar sunt aceleași magazine și au aceleași prețuri dar credeți-mă, nu-i așa. Am găsit anul trecut obiecte de îmbrăcăminte reduse cu 70%, care în magazinele de la noi erau încă la preț întreg.

Vă doresc shopping plăcut la reduceri și voi reveni cu un post ulterior pentru a vă prezenta noile achiziții și prețurile.

 

No Responses to “Reduceri 2014”

Leave a Reply