Dacă vrei, poți!

Primăvara în Ritmuri de Zumba

0
Posted in Evenimente By admin

Anul 2015 se arată promițător pentru comunitatea Zumba din România. Nici n-a început bine și se anunță o mulțime de masterclass-uri și evenimente cu instructori străini și nu numai. O primăvară în ritmuri de Zumba, care să ne trezească din amorțeala zilelor monotone.

ZUMBA Party

În lunile de primăvară care vin, Oradea va găzdui două masterclass-uri de Zumba:

Zumba Masterclass cu Nevena & Goran

Nevena și Goran sunt doi instructori de Zumba din Serbia, care vor întreține atmosfera timp de 90 de minute. Vor fi 90 de minute incendiare, pline de energie, culoare și bineînțeles Zumba. Masterclass-ul va avea loc în data de 7 martie de la ora 18,00, la Era Shopping Park din Oradea, Calea Aradului nr. 62. Prețul unui bilet este de 25 ron.

Întrucât fiecare instructor de zumba are stilul lui, piesele mișcările care îl caracterizează și îl fac special, vă invit să vizionați măcar un clip cu cei doi instructori din Serbia, aici.

Zumba Masterclass The Brutez

Era și timpul să ne putem bucura și noi de The Brutez! Încă de anul trecut când au susținut un masterclass la București, de 8 martie, am sperat și așteptat că voi avea ocazia să-i văd live și să mă zumbălesc alături de ei.

zumba

Delia, Giani și Ilaria au “intuit” să zicem, nerăbdarea mea și în 6 februarie îi aduc la Oradea pe The Brutez, doi instructori din U.S.A cu un stil aparte. Masterclass-ul va avea loc la Era Shopping Park din Oradea, Calea Aradului nr. 62, iar prețul unui bilet este de 35 ron. V-aș sugera să nu ratați evenimentul!

Ca să vă faceți o idee despre stilul lor, vă las un clip, aici.

 

În perioada 13-15 februarie va avea loc un eveniment de o anvergură ridicată, Olt Valley Fitness Weekend, la care vor participa o mulțime de instructori, atât români, cât și străini. Va fi un week-end plin de Zumba în Râmnicu Vâlcea – Călimănești-Căciulata, alături de Zumba Lovers din toată țara, și nu numai. Dacă programul vă permite, ar fi ideal să nu ratați un asemenea eveniment.

 

 

 

Leave a Reply