Dacă vrei, poți!

Prietenoase și cremoase

Cum să nu fii încântată să te joci cu cele mai noi farduri din gama The One de la Oriflame? Eu am așteptat coletul de la ei, la fel cum îl așteaptă copiii pe moș crăciun în dimineața zilei de crăciun. Și a venit, negreșit.

Le-am testat, le-am evaluat și ca să fiu sigură că nu-s subiectivă le-am dat și colegelor de birou să le încerce. Am fost plăcut surprinsă de calitatea produselor și uite și părerea mea despre fiecare produs în parte:

Fardurile Cremă The One Colour Impact

În materie de farduri, Oriflame reușește să mă uimească din nou, spun din nou pentru că mai am un set de farduri de la ei care-mi plac tare mult și pe care le recomand cu drag oricui și anume Beauty Colour Pro.

Ce așteptări aveam de la fardurile cremă The One Colour Impact?

Sincer? Nu prea mari. Nu sunt fan farduri cremă și chiar dacă le găsesc deseori pe rafturile magazinelor de profil, le evit mereu. Da, am învățat zilele trecut că-s idei preconcepute. Oriflame mi-a dovedit asta cu fardurile cremă The One Colour Impact.

The One by Oriflame

Au o textură creamoasă, care mi-a dat puțin de gândit cu privire la modalitatea de aplicare însă am pus rapid mâna pe o pensulă și tare bine s-au aplicat. Primul impact: wow! ce intense-s culorile! nu mi-a venit să cred ce bine s-au așezat pe pleoape. Sunt foarte rezistente, nu se întind și nu se adună în pliurile pleoapei și nu încarcă pleoapele.

Ușor de aplicat, rezistente, cremoase și prietenoase, așa sunt Fardurile Cremă The One Colour Impact.

Ojă The One Long Wear

În domeniul ojelor, trebuie să recunosc faptul că cel mai mare impact îl are culoarea. Dacă-s nuanțe intense și mate, totul e perfect.

Ojele The One Long Wear au o pensulă care ajută la o aplicare rapidă și ușoară, fără prea multe greșeli, că doar nu ne place să ne mâzgălim pe degete cu ojă, indiferent cât de faină-i culoarea.

Un foarte mare + (plus) îl au aceste oje pentru timpul scurt de uscare, aproximativ 2 minute și oja-i uscată. Culorile sunt superbe iar pentru Orchid (cod 30527) am deja notate 3 comenzi de la colegele de birou.

Rezistă destul de bine pe unghii, se aplică dintr-un singur strat, nefiind necesar un al doilea și au niște culori superbe. Abia aștept să apară în catalog să-mi achiziționez încă vreo 2-3 culori.

The One by Oriflame

Fond de ten The One Illuskin

Acum câtva timp eram în căutarea fondului de ten perfect, și până la momentul respectiv încercasem de la L’oreal, până la Clinique și Radiant. În final l-am găsit pe cel potrivit și pot spune că-s addicted to it.

Fondul de ten The One Illuskin de la Oriflame pot spune că nu-i departe de cel pe care-l ador eu. Are o textură ușoară și similară cu a unei creme hidratante. Având un ten mixt, pot spune că mi se potrivește de minune. Nuanța se îmbină perfect cu cea a tenului și astfel n-ai parte de zone în care să se vadă diferența de nuanță între zonele unde ai aplicat fond de ten și cele pe care le-ai omis.

Nu îmbâcsește tenul, îl hidratează și-l lasă să respire, în timp ce-l protejează de factorii externi. (SPF20)

The One by Oriflame

Pudră The One Illuskin

Nu-s mare fan al pudrelor în anotimpurile reci, dar vara sunt prietenele perfecte.

Cu o textură ușoară și lejeră, pudra The One Illuskin de la Oriflame va fi perfectă pentru zilele toride de vară când fondul de ten s-ar prelinge ușor. Așa că, fetelor, având în vedere că se apropie perioada călduroasă a anul vă recomand să vă achizionați degrabă una ca să fiți protejate.

Corector The One Illuskin

Nu-i așa că detestați oglinda care vă spune dimineața că n-ați dormit suficient? Nu-i așa că-i neplăcut să vadă alții cât de mult ați lucrat toată săptămâna și vreți să arătați fresh? Am găsit soluția!

Cu o textură cremoasă și o acoperire perfectă, corectorul The One Illuskin de la Oriflame vă ajută să scăpați de cel mai mare dușman al femeilor, cearcănele.

Disponibile în 3 nuanțe, aceste corectoare fac minuni și ne ajută să nu lăsăm să se vadă cât de obosite, răcite sau supărate suntem.

The One by Oriflame

Rimel The One Volume Blast

Chiar dacă oferă volumul pe care îl promite, Rimelul The One Volume Blast de la Oriflame nu e cel mai rezistent. Recunosc, eu sunt puțin cam sceptică cu privire la periuțele din plastic la rimeluri și se pare că de data aceasta am și de ce. Din păcate acest rimel nu se ridică la așteptările pe care le aveam și mai mult, e cam singurul produs din set care nu face tot ce promite.

Oferă volum dar încarcă genele într-un mod neașteptat și are o rezistență scăzută.

Leave a Reply