Dacă vrei, poți!

Peisaje cu Crenvurști

2
Posted in Articole By admin

Am și eu o nedumerire, de ceva vreme îmi tot apar în News Feed-ul de la Facebook poze cu peisaje superbe, „distorsionate” de crenvurști sau scobitori. Explicați-mi și mie de ce simțiți nevoia de a vă poza piciorușele cât mai dezgolite, în săndăluțe, papucei sau chiar fără vreo urmă de încălțăminte? Dacă-mi prezentați câteva argumente logice, și mă convingeți c-o să am parte de o împlinire (pe un plan oarecare), poate mă convingeți și o să vă bucurați de #feetselfie și din partea mea curând.

Pe iarba crudă, în nisip sau în apă, vă gândiți că dă mai bine poza în care surprindeți un peisaj superb dacă vă vârâți și piciorușele în ea? Credeți-mă, nu e așa!

Dacă nu faceți reclamă la o pedichiură impecabilă, nu văd de ce v-ați poza piciorușele dezgolite în diferite locații și ipostaze. Poate asta vă provoacă vreo plăcere ascunsă, împărtășiți-o și cu necunoscătorii în domeniu.

Înțeleg că-i un trend să ai poze cu piciorușele în nisip, dar de unde provine această necesitate acerbă de a posta pozele pe rețelele de socializare? (facebook, instagram)

2 Responses to “Peisaje cu Crenvurști”
  1. Lili

    Scobitorile mele, camuflate în pieile Scarpa, cocoțate-n hamac. Good argument? 😀 http://www.lilisor.net/wp-content/uploads/2014/04/bocanci-in-hamac-500×333.jpg
    I really love my Scarpa boots 🙂

    • admin

      I was talking about naked ones! 🙂 cu cele încălțate n-am nici cea mai mică problemă. btw, i need some Scarpa too!

Leave a Reply