Dacă vrei, poți!

Oriflame te ajută să fii The One

În materie de make-up îmi place să experimentez și să testez produse noi, sunt mereu în căutare de câte ceva care să completeze trusa de make-up, chiar dacă (între noi fie vorba) trusa-i și așa destul de vastă.

Oportunitatea oferită de Oriflame de a testa noul brand The One a venit ca o mănușă. Spun asta nu doar pentru că sunt reprezentant și am câteva produse de care nu prea pot să mă despart (dar Shhht! nu spuneți nimănui), dar și pentru că din punctul meu de vedere e o modalitate extrem de bună de a promova noul brand pe online.

The One este un brand împărțit în 3 game distincte în funcție de momentul zilei dar și de necesități. Produsele brand-ului The One sunt menite să satisfacă nevoile fiecărei femei de-a lungul unei zile.

Every day beauty (Frumusețe de zi cu zi) e prima gamă și din informațiile pe care le-am putut culege online (aștept să testez produsele, evident!), este gama basic, care cuprinde produse ce-ți sunt necesare zilnic și care te ajută să scoți în evidență frumusețea naturală.

Mega Impact este gama care te ajută să adaugi puțină culoare machiajului zilnic și să fii în centrul atenției. Așa cum e prezentată pare să completeze perfect gama Every day beauty.

Long Wear (Ultra Rezistență) este gama care cuprinde produse menite să reziste de-a lungul întregii zile. Astfel indiferent de job-ul pe care-l ai, cred că un ruj din gama Long Wear e un must have, pentru că nu-i așa, când aplici dimineața un ruj într-o culoare intensă, ți-ai dori să rămână pe buze măcar 8 din cele 12 ore în care lucrezi.

Descrierea de mai sus a celor 3 game, e ceea ce Oriflame ne promite, însă trebuie să vedem și să testăm produsele pentru a vedea dacă acestea corespund necesităților noastre.

Mai mult decât atât, într-un astfel de review e important să se ia in considerare toți factorii care influențează cumpărătoarele în achiziția de produse de make-up, începând cu raportul calitate-preț și finalizând cu experiența sau lipsa de experiență a fiecăreia dintre noi în acest domeniu.

În așteptarea produselor pentru a începe procesul de testare, vă las în compania clip-ului de prezentare al brand-ului The One by Oriflame.

2 Responses to “Oriflame te ajută să fii The One”
  1. Renata

    Abia astept sa primesc si eu produsele, la tine au ajuns deja?:)

    • admin

      n-am primit încă produsele însă coletul a fost trimis şi trebuie să ajungă săptămâna aceasta. le aştept şi eu cu nerăbdare.

Leave a Reply