Dacă vrei, poți!

Mască de păr pentru hidratare și regenerare

0

Având în vedere că podoaba mea capilară a trecut prin câteva culori (blond, roșcat, șaten), chestiune care în principiu nu-i priește nici unui păr, am decis acum mult timp, când eram blondă să-l hrănesc cum se cuvine pentru a nu ajunge să recurg la foarfecă.

După ce l-am vopsit roșcat, culoare care necesită o vopsire mai frecventă, întrucât nuanța părăsește părul la fiecare spălare, în așa fel încât de fiecare dată când te speli pe cap îți vine să plângi. Marele avantaj la roșcat e că ai mai mereu o altă nuanță.

Acum e șaten închis și bunul obicei cu masca de păr l-am păstrat, dat fiind că folosesc cel puțin după fiecare spălare placa, consider că se impune folosirea unei măști.

Astfel în loc de balsam folosesc la fiecare spălare o mască compusă din:

– placenta de la Kallos în care încorporez:

– 10 picături ulei de ricin

– 5 picături ulei de Argan

– 3 picături Vitamina A uleioasă

Cantitățile pot fi ajustate în funcție de lungimea părului. Mențin masca pe părul curat minim 20 de minute după care clătesc cu apă curată. Părul poate fi spălat din nou cu șampon după aplicarea măștii în eventualitatea în care aveți un păr mai gras.

Masca hrănește părul, îl hidratează și ajută la o creștere mai rapidă precum și la regenerare, totodată îl face mai moale și ușor de aranjat.

O recomand cu multă căldură.

Voi ce măști de păr home-made folosiți?

No Responses to “Mască de păr pentru hidratare și regenerare”

Leave a Reply