Dacă vrei, poți!

Lumea celor ce urmăresc Cometa

2

După ce-ai intrat în sală, lumina devine difuză, se trage cortina și te poți delecta cu ce-ți oferă scena.

Trece-o cometă și toți își pun dorințe..

E o nuntă, în curte, lângă lac și sub un măr care e plin de roadă. Pentru început, invitații privesc de pe margine, totul respectă un scenariu bine scris, un scenariu de acum 10 ani.

Știați că după ce mori retrăiești continuu ceea ce-ai trăit în această viață? Nici eu! Și uite d-aia mireasa-regizoare vrea să reitereze experiența minunată a nunții, cu un tort mai bun de astă dată, cu un mire care sărută la comandă și care-i promite c-o va iubi veșnic, exact așa cum scrie în scenariu. O nuntă perfectă, o mireasă perfectă, o viață perfectă.. cât de multă utopie într-o singură propoziție.

Diferite tipologii de femei și bărbați, modul lor de raportare la anumite situații și evenimente, dar și modul lor de interacțiune cu cei din jur, care uneori creează situații hilare. Câte secrete se pot ascunde într-o familie, câte lucruri trec neobservate pentru ca mai apoi încet, încet să iasă la suprafață.

Dacă nu poți să repeți fericirea, atunci trebuie să găseşti alta.

Piesa-i plină de momente profunde, alternate superb de situații comice.

cometa

“Eu cred că o să merg să mă piș.”

E o piesă cum de mult n-am mai văzut, o piesă care te-nvăluie, te prinde și nu-ți mai dă drumul până când cade cortina. Uiți de tot, de tine și de griji, și intri-n lumea acelora ce urmăresc cometa.

O piesă care nu trebuie ratată! O recomand cu tot dragul și s-ar putea s-o revăd în toamnă.

2 Responses to “Lumea celor ce urmăresc Cometa”
  1. unul

    Ce cortină cade? Piesa se joacă cu cortina deschisă…

    • admin

      era o metafora.

Leave a Reply