Dacă vrei, poți!

Lipicios sau nu?!

0
Posted in Cosmetice By admin

Lipicios?! Sau nu? Voi cum le preferați?

Ați ghicit! Dezbatem problema luciurilor de buze, atât de mult apreciate de unele dintre noi (recunosc, sunt o victimă).

Dacă găsești luciul de buze potrivit, poți avea atât hidratarea extrem de necesară atât în sezonul rece cât și în sezonul cald, dar și un luciu mai mult sau mai puțin vizibil, în funcție de tipul de luciu pentru care optezi.

În pachețelul cu produse Oriflame din gama The One am primit două luciuri The One – Power Shine Lip Gloss (Rose Glacier – 30629 și Trendy Berry – 30633).

Power Shine Lip Gloss - The One by Oriflame2

La o primă privire, fără să desfaci ambalajul și să aplici luciul ai zice că e plin de sclipici și s-ar putea să nu te încânte prea mult. Nu te lăsa păcălită de ambalaj și de prima impresie. Ceea ce pare a fi sclipici sunt doar particule care reflectă lumina, iar după aplicare sunt prea puțin vizibile.

Primul impact, e mirosul. Vai! Miroase a pepene! Îți vine să-l mânânci.

Are o textură ușoară, atât de ușoară încât după prima aplicare simțeam nevoia să mai aplic o dată, și asta nu pentru că nu se vedea, ci pur și simplu pentru că ai impresia că nu ai nimic pe buze.

Power Shine Lip Gloss - The One by Oriflame3

Culorile sunt naturale, chiar și o nuanță închisă dacă e aplicată într-un singur strat e doar o pată de roz cu strălucire.

Testul de rezistență a fost un pas pe care Power Shine Lip Gloss l-a trecut cam greu. Rezistă pe buze cam 1 oră sau două, dacă nu ai contact cu fluide sau mâncare.

Nu e deloc lipicios, ceea ce pentru unele dintre voi poate fi un +, pentru mine a fost un – și am să vă explic și de ce.

Power Shine Lip Gloss - The One by Oriflame1

Trebuie să recunosc, a trecut o perioadă bună de timp de când nu am mai folosit în materie de luciuri de buze altceva în afară de luciuri de la Victoria’s Secret pe care pur și simplu le ador. Luciurile de la Victoria’s Secret sunt puțin lipicioase dar au o rezistență mai bună atât la transfer cât și la contactul cu fluide sau mâncare. Da, am devenit pretențioasă în materie de luciuri de când le-am descoperit pe acestea.

Cu toate astea, luciurile de la Victoria’s Secret au nota 10 iar luciurile Power Shine Lip Gloss – The One by Oriflame au nota 8 (minusurile constă în rezistența scăzută și faptul că nu sunt lipicioase).

 

Leave a Reply