Dacă vrei, poți!

#hipMenu acum și în #Oradea

0

Acum câteva zile, s-a lansat și în Oradea, #hipMenu – una dintre cele mai importante platforme de food ordering din vestul țării. După clujeni și timișoreni, a venit rândul orădenilor să testeze și să se bucure de o nouă aplicație de food ordering.

În ultima perioadă se poate observa un trend ascendent în ceea ce privește vânzarea bazată pe vizual. Pozele vând fie că e vorba de mâncare, haine sau jucării, totul se vinde mai bine cu niște poze bune și care reflectă produsul cât mai aproape de realitate, de ceea ce clientul va primi. Acesta este și unul dintre principiile care au stat la baza aplicației.

E foarte important să știți că toate pozele care prezintă produsele în aplicație sunt făcute de fotograful celor de la HipMenu și prin urmare, fiecare produs pe care îl găsiți în meniu a fost fotografiat în parte pentru a vă oferi o perspectivă cât mai aproape de realitate cu privire la produsul pe care îl comandați. (La câtă mâncare a pozat, fotograful ori face multă sală, ori e supraponderal. 🙂 )

hipMenu banner

Aplicația e user-friendly și nu implică eforturi suplimentare pentru comenzi, ba chiar e mult mai simplu decât să comanzi telefonic și să verifici fiecare site în parte. Pentru fiecare restaurant se afișează dacă efectuează free delivery (livrare gratuită) și dacă există o comandă minimă pentru livrare gratuită.

O chestie foarte faină e group delivery, care e o opțiune ce îți permite să inviți prietenii / colegii de birou să comande împreună cu tine de la același restaurant, fără să fii nevoit să te deplasezi până la biroul lor. Când colegii și-au finalizat și ei comanda, aceasta poate fi plasată în integralitatea ei.

Imediat după lansare, încântată fiind de hipMenu am început s-o recomand prietenilor și am primit un feedback reticent: ”Avem toate meniurile online, de ce am folosi o aplicație?!”

7_tortur_carrot_cake

Pentru că #hipMenu îți oferă la doar un touch distanță meniurile mai multor restaurante din Oradea, Cluj sau Timișoara cu poze detaliate ale produselor (sunt puține restaurantele care au meniuri cu poze – online sau offline). Mai mult, hipMenu îți garantează calitate produselor livrate și timpul de livrare estimat, pentru că își respectă clienții și știu că un client mulțumit va aduce alții.

Recunosc c-am fost fascinată de aplicație, în special de poze și trebuie să vă mărturisesc că imediat după lansare, datorită pozelor din meniu am dat o fugă la American Desserts, pentru a satisface pofta de dulce.

hipMenu e o aplicație gratuită disponibilă pe Android și iOS, pe care o găsiți în Playstore. Vă recomand s-o downloadați, s-o instalați și s-o utilizați pentru că-i utilă și tare faină!

 

 

Leave a Reply