Dacă vrei, poți!

Discriminare și Usturoi

1
Posted in Evenimente By admin

În primăvara anului 2015 am făcut pentru prima dată cunoștință cu evenimentele / conferințele organizate de Asociația Cultură în Mișcare, la invitația vecinei Lilișor.

Cu teme vaste, de la ”Viața lui Emanuil Gojdu” până la ”Discriminarea nu este ereditară”, aceste conferințe sunt menite să ne deschidă orizonturile, să inspire acțiune și nu în ultimul rând cultivă deschiderea spre diversitate și multiculturalism.

Prima conferință organizată în 2016, este în fapt, un dublu eveniment.

În 18 februarie 2016, la Hotelul Hilton din Oradea, începând cu orele 18,00 va avea loc conferința cu tema ”Discriminarea nu este ereditară”. Speakerii acestei ediții sunt: Petre Florin Manole, Membru al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării și Radu Băzăvan, blogger, scenaristul și producătorul filmului ”Usturoi”.

În cadrul conferinței va fi vizionat în avanpremieră filmul ”Usturoi”.

Filmul va fi difuzat începând cu data de 19 februarie la Cinema Palace din Lotus Center, timp de o săptămână.

Pentru a vă face o idee asupra filmului, puteți urmări un fragment.

Participarea la conferință este gratuită și accesibilă oricărei persoane interesate, dar din motive organizatorice se face pe bază de invitație solicitată la următoarea adresă de e-mail: contact@culturainmiscare.ro. Dress code: elegant.

Vă recomand cu drag conferințele organizate de Asociația Cultură în Mișcare, și în mod special vă recomand acest eveniment și filmul ”Usturoi”.

One Response to “Discriminare și Usturoi”
  1. Sebi Tont

    Tont mere! Fii ca Tont!

Leave a Reply