Dacă vrei, poți!

Despre mine

1378785_10201636513527432_1821064018_nAstfel cum poate v-aţi dat seama din primul click pe acest blog, mă numesc Ţuţuraş Daniela. M-am născut şi am crescut în Oradea, oraş care în ultimii ani s-a dezvoltat tot mai mult şi e tot mai frumos, lucru care nu poate decât să mă bucure nespus. Absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Juridice din Oradea – Specializarea Drept, promoţia 2010, profesez în domeniu şi pot să spun că nu regret alegerea făcută. Îmi place muntele și teatrul, muzica bună și oamenii care au ceva de spus.

Datorită formării profesionale (spun datorită considerând că-i un lucru pozitiv), nu sunt genul de persoană care să accepte anumite informaţii/afirmaţii doar pentru că aşa mi se spune, vreau argumente în acest sens, altfel încerc să combat tot.

Din 2008 sunt deţinătoarea/editoarea Blogului de design interior DesignShell.com, de care sunt extrem de mândră. Proiectul danielatuturas.com, stă de ceva timp pe “rafturile prăfuite” ale agendei şi încet, încet a început să-şi facă loc în orarul aglomerat, şi iată, că începe să prindă formă şi culoare.

Decizia cu privire la tema acestui blog a fost grea, am tot meditat dacă să fie un blog de nişă sau un blog personal, unde să pot împărtăşi opinii într-o multitudine de domenii.

În final am decis că Danielatuturas.com va fi un blog care va conţine atât opinii cu privire la aspecte/mişcări politice, noutăţi cu privire la reglementări din domeniul legislaţiei, cât şi noutăţi în materie de fashion, cosmetice, sănătate și frumusețe, dar şi review-uri la evenimente organizate în Oradea.

 

Leave a Reply