Dacă vrei, poți!

Cumpărături Online

1
Posted in Shopping By admin

Cumpărăm online fără ezitare electrocasnice mici sau mari, echipamente IT, telefoane și aparate foto însă am observat o mică reținere în a achiziționa online haine sau încălțăminte.

Oarecum e de înțeles având în vedere că piesele de vestimentație ar fi indicat să fie încercate înainte de a fi cumpărate întrucât nu orice croi ne avantajează și indiferent cât de bine ar arăta o rochiță pe umeraș, îmbrăcată s-ar putea să nu ne avantajeze.

Ce să mai spun de pantofii făcuți la comandă, dacă din greșeală calapodul pe care-s lucrați pantofiorii nu-i cel standard și nu ne sunt buni? E foarte simplu, aceștia pot fi returnați în termen de 10 zile de la primire, conform prevederilor legal în domeniu, însă despre aceasta într-o altă postare.

Vă mărturisesc că a trecut ceva vreme de când mi-am luat pantofiori de prin magazinele noastre – locale, asta se datorează și faptului că port mărimea 35, dar în principal faptului că le-am descoperit pe fetele de la Boston Shoes din București care fac la comandă o grămadă de modele, lucrate extrem de bine, piele interior-exterior și au calapoade extrem de comode iar mărimile corespund. Le recomand cu drag!

În domeniul hainelor am descoperit acum câteva luni magazinul online Sheinside.com și sunt extrem de încântată. Au prețuri accesibile și în perioada asta au reduceri de 50%-70% la o mulțime de produse. Mărimile corespund, materialele sunt bune, modelele sunt diverse, unele sunt chiar copii fidele ale unor produse Zara. Pentru a vă face o idee mai bună cu privire la mărimi, unele produse au scrise și dimensiunile în dreptul mărimilor și încă un pont valoros, produsele care sunt one-size sunt mărimea S.

Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

 

E extrem de simplu, vă puteți face cont pe Sheinside.com chiar și cu contul de facebook după care puteți începe sesiunea de shopping. Vă asigur că după prima comandă vă veți declara mulțumite și veți reveni.

Eu am deja câteva hăinuțe și accesorii de la ei și le îndrăgesc tare mult! Comenzile vin destul de rapid – maximum 2 săptămâni iar dacă comandați de 30$ aveți transport gratuit. Chiar acum am în coș vreo 3 produse superbe pe care le voi comanda și aștept cu nerăbdare să vină coletul.

Rochițele sunt vedetele acestui sezon și cei de la Sheinside.com știu asta, au o multitudine de modele în printuri și culori diverse.

Spor la shopping să aveți!

One Response to “Cumpărături Online”
  1. cazare

    buna treaba! Frumos articol. Bine scris.

Leave a Reply