Dacă vrei, poți!

Concert de #Jazz la #Oradea – #SINATRA100

0

Știați că anul acesta pe data de 12 decembrie se împlinesc 100 de ani de la nașterea muzicianului american Frank Sinatra?

Acest eveniment va fi aniversat la #Oradea printr-un concert aniversar #SINATRA 100, care îi are ca invitați pe entertainer-ul Gabriel Farkas & Band din Ungaria.

Cu un remarcabil talent actoricesc și o voce de invidiat, Gabriel Farkas readuce în lumina reflectoarelor farmecul Americii secolului trecut, dedicându-și o mare parte din carieră omagierii lui Frank Sinatra. În urma anilor de studiu vocal și teatral, Gabriel este acum apreciat pe scenele muzicale și teatrale ale Europei de Est pentru show-urile lui de neegalat și ușurința cu care reușește să poftească publicul în lumea eternului Sinatra.

#SINATRA100 se află la prima ediție iar anul acesta tema e ”Jazz like that Christmas”. „Have Yourself A Merry Little Christmas”, „Jingle Bells”, dar și „New York, New York”, „My Way”, sunt doar câteva din piesele retrăite la Oradea într-un concert excentric de Crăciun pe note de jazz și farmecul lui Sinatra, în 7 decembrie, ora 20:00, la Teatrul “Regina Maria”.

Biletele pentru #SINATRA100 se vor pune în vânzare în rețeaua Biletmaster.ro si la Agentia de bilete a Teatrului “Regina Maria”, incepand cu data de 2 noiembrie 2015.

Un concert de Crăciun ceva mai altfel, un concert de jazz binevenit, pe care vă recomand să îl încercați. Aș zice să vă grăbiți cu achiziționarea biletelor întrucât s-ar putea să se epuizeze rapid.

Leave a Reply