Dacă vrei, poți!

Cei Mai Buni Burgeri din #Oradea

6

Începând de azi nu mai e pentru nimeni un secret slăbiciunea mea și a lui Lilișor față de burgerii de la American Grill. Dacă nu ne facem selfie-uri cu mâncarea nu înseamnă că nu-i bună, ci-i prea bună și nu avem răbdare să stăm la poze. Ca să nu ne afecteze siluetele de feline, am decis să limităm oarecum ieșirile la American Grill, nu de alta dar creează dependență și mai apoi unele (nu spun cine că nu-i frumos) trebuie să meargă dublu la sală. Shhht! Să nu mai spuneți la nimeni, da’ Lilișor mai trișează.. paparazzi ăștia..

Azi am avut plăcerea să observăm mai îndeaproape cum se pregătește mâncarea în bucătăria American Grill și să ni se spună câteva cuvinte despre ingredientele folosite. Știam deja (că doar suntem cliente fidele) că ingredientele sunt proaspete și nu se lucrează pe bază de semipreparate precum se practică în alte fast-food-uri.

American Grill Oradea - Holly Molly Burger

Chef-ul ne-a mărturisit că în fiecare dimineață primește carne proaspătă care trebuie să corespundă cerințelor sale, în caz contrar se restituie măcelăriei.

Trebuie să recunosc, în ultimul timp nu sunt fan cartofi prăjiți și azi a fost prima dată când am gustat cartofii pe care-i tot laudă Lilișor de ceva timp. Sunt foarte buni, și da, sunt cartofi 100% naturali, fresh, necongelați și fără sare în exces.

Lăsând deoparte teoria, să trecem la practică! Adică la alesul preparatelor din meniu și la mărturisiri cu privire la preferințe.

Recunosc, din prima m-a cucerit Burgerul Holly Molly, care conține puțin blue cheese, ce-i dă o aromă aparte. În afară de chiflă, carne și blue cheese toate celelalte componente sunt la alegere însă mie-mi place cu de toate. Mai poți adăuga și sosuri dacă vrei și da, era să uit are și bacon. Yummy!

Aparent sunt cam conservatoare și nu prea am răbdare să încerc chestii noi, dar într-una din zile am zărit pe pagina de facebook a celor de la American Grill o poză cu un Burger Mexican și a fost musai să-l încerc. Carnea e puțin picantă, și pe lângă ingredientele la alegere conține și avocado, pe care îl ador. E o alegere puțin picantă, dar cum mâncarea picantă îmi surâde, pentru mine a fost o alegere potrivită. Îl recomand cu mare drag!

American Grill e alternativa sănătoasă a fast-food-ului, cu preparate din produse proaspete, o atmosferă prietenoasă și primitoare, are într-adevăr cei mai buni burgeri din #Oradea.

Dacă tot am primit vouchere de reducere, am zis să dau 3 bucăți cititorilor. Prin urmare, aștept comentariile voastre în care să menționați unde vă place să mâncați în Oradea și de ce. Cele mai faine commenturi vor primi câte un voucher de reducere 20% la o comandă la American Grill.

6 Responses to “Cei Mai Buni Burgeri din #Oradea”
 1. lili

  It’s not cheating if I am hungry ;))

  • admin

   It’s cheating că-mi faci poftă.. 🙂

 2. marius

  Da, chiar e bun AG. Ultima data am incerat un Italian BMT de la Subway, e ceva diferit, imi aminteste de sandwich`urile pentu excursii din liceu. Atunci le mancam in autocar nu in masina…deci e o diferenta 🙂

  • admin

   Da sandwich-urile mâncate în autocar aveau şi ele farmecul lor, faine erau excursiile cu clasa prin ţară.. ce vremuri..

 3. bogdan

  Cel mai bun burger e cel care il fac eu :))))

  • admin

   Nu pot să mă pronuţ, până nu gust 🙂

Leave a Reply