Dacă vrei, poți!

5 ani de Experiențe Gourmet a la Graf

0

În decembrie 2015, se împlinesc 5 ani de când Restaurantul Graf din Oradea îi delectează cu preparate deosebite pe toți cei care-i calcă pragul.

Acum 5 ani, într-o casă moștenire de familie – după cum ne-a povestit însăși Mioara Portelechi, situată în Oradea pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 3 , începea cu pași mici dar siguri povestea Graf.

aperitiv Graf Oradea

Când s-a apropiat ziua deschiderii oficiale, totul era pus la punct până în cele mai mici detalii, mai puțin numele restaurantului. După câteva sesiuni de brainstorming cu prietenii și familia și după căutări prin DEX s-a ajuns la denumirea de Graf.

Nu v-ați gândit că de fapt Graf e un cuvânt definit în DEX, așa-i? Ei bine, nici eu, și spre surprinderea mea e, graf fiind un titlu nobiliar.

fel principal Graf Oradea

Restaurantul e amplasat pe o stradă mai retrasă și liniștită, aproape totuși de zona centrală cu un design interior studiat de specialiști în domeniu până în cel mai mic detaliu. Interioriul e compartimentat în mai multe saloane, de diferite culori sau cu diferite destinații, începând cu salonul alb unde bineînțeles nu se fumează, salonul verde, roșu și salonul pentru iubitorii de trabuc. Atmosfera primitoare și servirea de excepție se completează perfect cu servirea excelentă și preparatele speciale gândite și prelucrate de Chef Nagy Attila.

Restaurant Graf

În cadrul evenimentului de celebrare a 5 ani de Graf am făcut cunoștință și cu Chef Nagy Attila și am pătruns, chiar dacă pentru scurt timp, în bucătăria restaurantului. Chef-ul ne-a surprins plăcut papilele gustative cu o multitudine de preparate. Mai exact, am gustat câteva din preparatele pe care le regăsiți în meniul de iarnă al restaurantului. Toată această experiență culinară, spre surprinderea unora poate fi descrisă în doar câteva cuvinte:

”Papilele gustative au jubilat la contactul cu multitudinea de arome perfect echilibrate.”

Din când în când e impetuos necesar să ne mai răsfățăm simțurile cu câte o experiență gourmet de excepție. În acele momente vă recomand că drag restaurantul Graf și vă asigur că nu veți regreta.

desert Restaurant Graf Oradea

Chiar dacă de la intrare până în bucătărie totul e de o eleganță desăvârșită, restaurantul nu impune celor ce-i calcă pragul o ținută iar experiențele gourmet a la Graf își merită renumele.

Restaurant Graf Oradea

”La mulți ani Graf!”

No Responses to “5 ani de Experiențe Gourmet a la Graf”

Leave a Reply